"Буде соромно": Гордон заявив, що інтерв'ю з Поклонською та Гіркіним зроблені за згодою спецсужб
"Буде соромно": Гордон заявив, що інтерв'ю з Поклонською та Гіркіним зроблені за згодою спецсужб

"Буде соромно": Гордон заявив, що інтерв'ю з Поклонською та Гіркіним зроблені за згодою спецсужб

Інтерв'ю з колишньою "прокуроркою" анексованого Криму Наталією Поклонською, а також із терористом Ігорем Гіркіним (Стрєлковим), зроблені за згодою спецслужб та передані до Гааги. 

Про це увечері понеділка, 18 травня, на своєму Youtube-каналі повідомив журналіст Дмитро Гордон.

"Інтерв'ю з Поклонською та Гіркіним я зробив у співдружності з українськими спецслужбами, - зазначив медійник. - Флешки з матеріалами з цих інтерв'ю в Гаазі, і ці свідчення стануть одними з основних свідчень на процесі в Гаазі у справі про анексію Криму і розв'язування кривавої бійні на Донбасі".

Окрім того, Гордон звернувся до активістів, котрі, нагадаємо, закидали офіс журналіста яйцями, а також залишили на асфальті емоційні написи.

"У вас є час до ранку, щоб усе стерти і виправити. Я розумію, що ви були в невіданні, розумію, що після моєї заяви ви зміните свою думку, але це не давало вам жодного морального права так поводитися. Ми задокументували всіх, хто брав участь у незаконних акціях, - наголосив медійник. - Я офіційно заявляю: усім, хто писав, що я розганяю "зраду"; усім, хто закликав мене вбити, розіп'яти і спалити, буде соромно".

Публічного вибачення журналіст вимагає й від тих, хто "таврував його ганьбою" в соцмережах та на телеканалах.

Як повідомлялося, журналіст Дмитро Гордон взяв інтерв'ю у депутатки російської Держдуми Наталії Поклонської, котра у 2014 році працювала в прокуратурі Криму і сприяла анексії півострова, а також поспілкувався з колишнім ватажком терористів "ДНР" Ігорем Гіркіним. У зв'язку з цим активісти вийшли на протест, а силовики Служби безпеки України заявили, що проведуть відповідну перевірку. 

Увечері понеділка активісти почали жбурляти яйця в офіс Дмитра Гордона з вигуками "Передаємо вітання Гордону", " Гордон - геть в лугандон". Крім того, невідомі залишили на асфальті емоційні написи щодо Дмитра Гордона. Наприкінець протесту активісти підпалили фаєри.

Відео Через інтерв'ю з Поклонською та Гіркіним активісти влаштували акцію біля офісу Дмитра Гордона

Увечері 18 травня активісти влаштували акцію під офісом журналіста Дмитра Гордона на Подолі в Києві. Вони невдоволені останніми його інтерв'ю - з "експрокуроркою" анексованого Росією Криму Наталією Поклонською та ватажком бойовиків на Донбасі Ігорем Гіркіним.  

Через інтерв'ю з Поклонською та Гіркіним активісти влаштували акцію біля офісу Дмитра Гордона
Джерело матеріала
loader
loader