Завершено слідство щодо ймовірних виконавців вбивства Шеремета
Завершено слідство щодо ймовірних виконавців вбивства Шеремета

Завершено слідство щодо ймовірних виконавців вбивства Шеремета

Сьогодні, 22 травня, оголошено про завершення досудового слідства щодо ймовірних виконавців вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на коментар адвоката підозрюваної Юлії Кузьменко Тараса Безпалого.

"Зараз повідомляють про завершення досудового розслідування. Сьогодні винесли постанову, матеріали відносно Кузьменко, Антоненко, Дугарь виділили в нове провадження і зразу оголосили про завершення досудового розслідування", - розповів Безпалий.

Зазначимо, що у справі наразі троє підозрюваних: музикант Андрій Антоненко, лікарка Юлія Кузьменко та військова медсестра Яна Дугарь.

Станом на 16:15 адвокат Кузьменко зайшов да ізолятору тимчасового тримання до підзахисної, де йому мають вручити відповідні документи. Деталі щодо завершення слідства пообіцяв надати згодом. Адвокат іншої підозрюваної, Яни Дугарь, також підтвердив, що найближчим часом їм мають повідомити про завершення розслідування.

Крім того, 22 травня не відбулось судове засідання щодо запобіжного заходу Кузьменко. Захист просив скасувати її арешт, однак суд перенесли на 27 травня. Причина – не з'явились прокурори, не доставили підозрювану, не забезпечили зв'язок з нею.

Нагадаємо, що 21 травня усім трьом підозрюваним у вбивстві журналіста Павла Шеремета змінили підозри – тепер слідство називає організаторами невстановлених осіб.

Як повідомлялося раніше, Офіс генерального прокурора продовжив слідство у справі Шеремета до 12 червня.

Джерело матеріала
loader
loader