Головного полісмена Вінниччини відсторонили за «грубі прорахунки у роботі»
Головного полісмена Вінниччини відсторонили за «грубі прорахунки у роботі»

Головного полісмена Вінниччини відсторонили за «грубі прорахунки у роботі»

Рішенням керівництва Нацполіції відсторонено від виконання обов’язків керівника поліції Вінницької області Юрія Педоса, також кадрові рішення ухвалено щодо інших топ-поліцейських області.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

«Сьогодні, 29 травня, керівництво Національної поліції України прийняло рішення про відсторонення від виконання обов’язків начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрія Педоса.

Його заступника – начальника кримінальної поліції та керівника оперативної служби увільнено із займаних посад», - йдеться у повідомленні.

Причиною таких управлінських рішень, як вказано, стали «грубі недоліки та прорахунки, допущені у службовій діяльності та в організації роботи оперативних підрозділів».

Зазначимо, очільника поліції Вінниччини Юрія Педоса у червні 2019 року тимчасово відсторонили від служби на період проведення службового розслідування через смерть після 12-денної коми Олександра Комарницького.

До слова, сьогодні 29 травня вранці на Київщині у місті Бровари сталася стрілянина.

За попередньою версією, відбувся конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, та нелегальними перевізниками.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що в результаті стрілянини троє учасників отримали поранення з травматичної зброї.

Він також оприлюднив фото затриманих.

Глава МВС Арсен Аваков повідомляв про 10 затриманих учасників конфлікту.

Джерело матеріала
loader
loader