Тищенко заявив, що братиме участь у праймеріз "Слуги народу" на вибори мера Києва
Тищенко заявив, що братиме участь у праймеріз "Слуги народу" на вибори мера Києва

Тищенко заявив, що братиме участь у праймеріз "Слуги народу" на вибори мера Києва

Відомий ресторатор, а нині нардеп від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко братиме участь у партійному праймерізі для визначення кандидатів, які візьмуть участь у виборахмера Києва.

Відповідну інформацію поширив Тищенко у своєму Facebook.

За словами нардепа, він відчуває потужну підтримку киян і не може підвести своїх виборців.

"Зважаючи на досить жвавий інтерес киян та журналістів, хочу повідомити: я йду на партійний праймеріз. Я відчуваю досить потужну підтримку киян як столичний мажоритарник і не можу їх підвести", - написав Микола Тищенко.

Він також висловив сподівання, що праймеріз для всіх учасників "буде періодом народження нових ідей та шляхів досягнення, навколо яких об’єднаються кияни".

Водночас, Тищенко повідомив, що він підтримує нові та чесні правила, а також досі невідомі ідеї.

"Я виступаю за нові підходи, за нові та чесні правила, за нові ідеї та сенси. P. S. Пішов агітувати колег та ділитись своїми напрацюваннями", - додав народний депутат.

Зазначимо, що у внутрішньому праймеріз з відбору кандидата на посаду мера Києва візьмуть участь народні депутати від фракції "Слуга народу" Олександр КачураОлександр Дубінський та Олександр Ткаченко.

Водночас. раніше голова цієї партії Олександр Корнієнко уточнив, що чинний голова парламентського комітету з питань інформаційної політики Олександр Ткаченко, якого фракція рекомендувала на посаду міністра культури і він цю пропозицію підтримав, "поки що не заявляв про самовідвід цього процесу".

Тим часом, чинний мер Києва Віталій Кличко також заявив, що збирається балотуватися на наступний термін. Також він розповів, які переваги має над іншими кандидатами. 

Джерело матеріала
loader
loader