Зеленський перетворив владу на посміховисько, - Богдан
Зеленський перетворив владу на посміховисько, - Богдан

Зеленський перетворив владу на посміховисько, - Богдан

Колишній глава Офісу президента України Андрій Богдан прокоментував інтерв'ю президента України Володимира Зеленського, в якому глава держави згадував у тому числі і його. Свою відповідь він опублікував на особистій сторінці Facebook.

"Що стосується позбавлення мене влада - так я вам вдячний, тому що моє ім'я не матиме відношення до хаосу, в який ви кидаєте країну. Я йшов не за посадами, а за реалізацією мрії. І я багато зробив за півроку - ми з вами і командою сконцентрували демократичним шляхом абсолютну владу в країні, яку ви за чотири місяці перетворили на посміховисько. Мені щиро шкода, що наші мрії про країну щасливих людей, де немає корупції, ви проміняли на теплу ванну для себе і дешеві примхи непрофесійних і самозакоханих людей, які вами маніпулюють", - написав Богдан.

Він також підкреслив, що є носієм знань, дуже чутливих" для Зеленського та України, але має намір залишитися "порядною людиною".

"Правила ділової етики не дозволяють порядним людям коментувати період спільної діяльності, навіть у разі, коли ці люди розійшлися. Звичайно, це правило в Україні досить часто порушується і я, як адвокат, у тому числі і ваш, можу розповісти і розповідав вам сотні історій, чим це закінчувалося (ніколи нічого хорошого)", - пояснив Андрій Богдан.

Нагадаємо, що раніше Володимир Зеленскийназвал неправильним своє рішення призначити Богдана головою ОПУ. Глава держави заявив, що Богдан поступово став конфліктною людиною. За його словами, він вирішив звільнити Богдана, коли помітив, що "влада його з'їдає, точно з'їсть і закінчиться все дуже погано".

Теги за темою
Володимир Зеленський Андрій Богдан
Джерело матеріала
loader
loader