Україна та Швейцарія обговорили двосторонню співпрацю між країнами
Україна та Швейцарія обговорили двосторонню співпрацю між країнами

Україна та Швейцарія обговорили двосторонню співпрацю між країнами

КИЇВ. 19 червня. УНН. Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква з керівником служби дипломатичних радників Президента Швейцарської Конфедерації Теренсом Біллетером обговорили питання двосторонньої співпраці країн та підготовку до майбутнього візиту в Україну Президента Швейцарської Конфедерації Симонетти Зоммаруги. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

"Відбулася телефонна розмова заступника керівника Офісу Президента України Ігоря Жовкви з керівником служби дипломатичних радників Президента Швейцарської Конфедерації Теренсом Біллетером", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що швейцарський високопосадовець від імені Президента Швейцарської Конфедерації висловив слова підтримки Главі Української держави у зв’язку із захворюванням дружини на коронавірусну інфекцію.

"Під час розмови детально обговорювалася підготовка до проведення державного візиту Президента Швейцарської Конфедерації Симонетти Зоммаруги в Україну в липні 2020 року. Співрозмовники торкнулися низки питань двосторонньої українсько-швейцарської співпраці. Ігор Жовква високо оцінив поточну роботу щодо організації спільного виробництва медичного обладнання за швейцарськими технологіями та за допомогою швейцарських інвестицій", - додали в Офісі Президента.

Нагадаємо, відбулась зустріч Генерального прокурора Ірини Венедіктової з Послом Швейцарії в Україні та Республіці Молдова Клодом Вільдом, на якій сторони обговорили перебіг реформи прокуратури та повернення заморожених активів у Швейцарії.

Теги за темою
Україна Офіс Президента Швейцарія
Джерело матеріала
loader
loader