"Баба робоча, як корабельна сосна": Арахамія і Корнієнко "неформально" обговорили колегу по фракції
"Баба робоча, як корабельна сосна": Арахамія і Корнієнко "неформально" обговорили колегу по фракції

"Баба робоча, як корабельна сосна": Арахамія і Корнієнко "неформально" обговорили колегу по фракції

Керівники фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко і Давид Арахамія під час робочої поздки до Миколаєва неформально обговорювали свою колегу по фракції Ірину Аллахвердієву. Олександр Корнієнко, зокрема, оцінив політикиню як "робочу бабу" і "взагалі красуню".

Відео розмови Корнієнка і Арахамії зафільмували журналісти місцевого видання "НикВести".

Мікрофони у політиків виявилися не вимкненими, вони цього не помітили, і Корнієнко почав представляти Арахамії депутатку Ірину Аллахвердієву, вихваляючи її якості і не підбираючи етичних висловів.

Арахамія погоджується зі сказаним, але активно не підтримував бесіду. Наприкінець Корнієнко навіть запропонував познайомити її із президентом Володимиром Зеленським. На думку Корнієнка, Аллахвердієва справила б на главу держави позитивне враження.

Повна розмова Олександра Корнієнка і Давида Арахамії:

Корнієнко: "Алахвердіева - взагалі красуня".

Арахамія: "Так".

Корнієнко: "Така піддута, звичайно, трошки. Трошки тюнінг, тон too much. Загалом вона баба робоча взагалі. Як корабельна сосна. Вона тут отх*рить триста зустрічей за чотири місяці. І виграє. Вона така наживо. Енергетика".

Арахамія: "Енергії багато".

Корнієнко: "Ну ти до президента її заведеш, ти побачиш, він підстрибне, викурить всі айкоси. Скаже: "Баба так. Баба так".

До слова, Ірина Аллахвердієва пройшла до Верховної Ради під номером №116 в списку "Слуги народу". Вона заміжня, є членом Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики, головою підкомітету з питань тарифного та нетарифного регулювання.

Після інциденту керівник фракції "Слуга народу" Дави Арахамія у коментарі "112 Каналу" заявив, що послідовність цієї розмови була склеєна, але нардепи вже перепросили у колеги Ірини Аллахвердієвої. Водночас слова "про корабельну сосну" вживалися нібито для опису стійкості політикині.

 "...пройде 400 округів, всіх зробить, енергії маса тощо. У чистому вигляді політологічна дискусія щодо перспектив кандидат у мери", - сказав Арахамія.

Однак одразу після цього він заперечив можливість участі Аллахвердієвої у міських виборах. За словами Арахамії, суть цього відео - скомпрометувати нардепку як одну із VIP-агітаторок, які будуть присутні на Миколаївщині. 

 "Ми знайшли оригінал цього запису. Там абсолютно все видно Юуло два діалога. Діалог, де пан Корнієнко, каже, що "Ірина в нас красуня". Я кажу: "Так". Ми їй це завжди кажемо в обличчя. Це наша колега, вона завжди гарно виглядає. А друга частина розмови була про одного із кандидатів на посаду міського голови. Тут зрозуміло про рівень енергія, вона може отримати перемогу, - додав Арахамія.

Джерело матеріала
loader
loader