У МОЗ назвали три області, у яких виникла критична ситуація з коронавірусом
У МОЗ назвали три області, у яких виникла критична ситуація з коронавірусом

У МОЗ назвали три області, у яких виникла критична ситуація з коронавірусом

Запровадити жорсткіший карантин можуть у Львівській, Волинській та Закарпатській областях через зростання кількості хворих на коронавірус останніми днями.

Про це сказав головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко під час брифінгу 23 червня.

"Найбільш критична ситуація щодо можливості запровадження більш жорстких обмежень у нас в західних регіонах. Зокрема в Закарпатській, Львівській, Волинській областях", - прокоментував Ляшко.

Зазначимо, що у Львівській області за 22 червня лабораторні центри провели 1146 ПЛР-тестів, з яких 240 – позитивні. Це найбільша кількість інфікованих коронавірусом, виявлених у регіоні від початку пандемії. 

А минулого тижня на нараді у президента Володимира Зеленського назвали ситуацію з коронавірусом на Закарпатті доволі напруженою. У разі, якщо епідеміологічна ситуація з поширенням COVID-10 в регіоні буде незадовільною, уряд напрацьовуватиме рішення щодо коригування умов проведення ЗНО. Загалом Закарпатській області — 2 291 випадки коронавірусу.

Загалом в Україні станом на 23 червня виявили 38 074 випадки коронавірусу. Від початку пандемії померло 1035 людей. За останню добу зафіксували 833 нових випадків. Кількість одужалих сягнула вже 16 956.  

Відео Загальна кількість заражених коронавірусом в Україні перевищила 38 тисяч осіб

Коронавірус не відступає. За даними Міністерства охорони здоров'я, за минулу добу виявились інфікованими ще 833 українці. Таким чином загальна кількість заражених перевищила 38 тисяч. 23 людини напередодні померли, 314 - одужали.  Більше про коронавірус

Загальна кількість заражених коронавірусом в Україні перевищила 38 тисяч осіб
Джерело матеріала
loader
loader