Авіакомпанія Wizz Air відкрила базу у Львові і запускає рейси в п'ять європейських країн
Авіакомпанія Wizz Air відкрила базу у Львові і запускає рейси в п'ять європейських країн

Авіакомпанія Wizz Air відкрила базу у Львові і запускає рейси в п'ять європейських країн

Сьогодні, 1 липня, угорська авіакомпанія-лоукостер Wizz Air відкрила другу базу в Україні з місцем розташування у міжнародному аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького. Про це повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури України.

У відомстві зазначили, що вже в цьому місяці компанія буде виконувати п'ять нових рейсів з Західної України у кілька європейських міст.

Pокрема, рейси будуть виконуватися з Львова в такі міста:

  • Біллунн (Данія);
  • Таллінн (Естонія);
  • Лісабон (Португалія);
  • Гамбург (Німеччина);
  • Щецин (Польща).

Крім того, Wizz Air розширює маршрутну мережу та відкриває рейси з Харкова у Відень і Берлін.

"Українська авіагалузь потребує якнайшвидшого відновлення для подальшого стабільного функціонування та зростання. Тому дуже приємно, що як і українські, так і провідні міжнародні авіакомпанії не втрачають оптимізму при коронакризисе, а навпаки, шукають нові можливості для розвитку, відкриваючи нові популярні напрямки. Сподіваюся, що відкриття нової бази у Львові вже незабаром принесе компанії процвітання і розвиток, а Львову - нові інвестиції та робочі місця для людей", - сказав глава відомства Владислав Криклій.

У Міністерстві інфраструктури також заявили, що відкриття нової бази Wizz Air принесе Львову понад 100 млн дол. інвестицій в 2020 році і створить більше 30 робочих місць.

Нагадаємо, що Wizz Air почала свою діяльність в Україні у 2008 році. З тих пір літаками цієї компанії було перевезено понад 11 млн пасажирів в Україну та з України. На даний момент Wizz Air пропонує перельоти з 71 маршруту в 13 країн з п'яти українських аеропортів.

Теги за темою
Львів
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader