У Центрвиборчкомі виявили коронавірус
У Центрвиборчкомі виявили коронавірус

У Центрвиборчкомі виявили коронавірус

У Центральній виборчій комісії зафіксували випадок захворювання на новий коронавірус COVID-19. У зв'язку з цим ЦВК посилила карантинні заходи.

Про це повідомляє пресслужба Центрвиборчкому.

"У зв’язку з виявленням у Центральній виборчій комісії випадку захворювання на коронавірусну хворобу, ми знову посилили карантинні заходи. Просимо громадян без нагальної потреби не заходити в адмінбудівлю ЦВК, а в разі відвідування - обов'язково одягати маски і рукавички, дотримуватися дистанції і не допускати скупчення людей", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, через активну підготовку до місцевих виборів, у ЦВК створили можливість попереднього запису для подачі документів щодо кандидатур до складу територіальних виборчих комісій. Подання приймаються з 27 липня по 5 серпня включно. Попередньо записатися можна за телефоном (044) 256 - 81 - 66.

Нагадаємо, 28 липня президент Володимир Зеленський повідомив, що майбутні місцеві вибори, які заплановані на 25 жовтня, наімовірніше відбуватимуться з обмеженнями задля унеможливлення зараження громадян коронавірусом. 

Відео Політтехнолог Віктор Уколов розповів, чому прийдешні вибори будуть складними

Політтехнолог Віктор Уколов у ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" сказав, що ЦВК вважає, що прийдешні місцеві вибори будуть найважчі в її історії.

Політтехнолог Віктор Уколов розповів, чому прийдешні вибори будуть складними
Джерело матеріала
loader
loader