Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.
"Здається, що немає нічого простішого, ніж зварити курячий бульйон. Але щоб він вийшов дійсно смачним, потрібно врахувати деякі моменти", - упевнений ресторатор. Наприклад, важливо правильно вибрати курочку.
"Бройлери категорично не підходять. Для цього супу потрібна домашня несучка, нестара і бажано кукурудзяної відгодівлі", - розповів Лібкін.
За його словами, "з галушками теж все не так просто".
"У суботу в прямому ефірі я розповім і покажу, як приготувати курячий бульйон з галушками з маци. Допомагати мені в цьому буде банкір і музикант Володимир Лавренчук. І поки супчик буде варитися, ми обговоримо, що спільного між фінансами, творчістю і кулінарією. Починаємо готувати о 12:00. Пряма трансляція буде на моїй сторінці в Facebook ", - анонсував Сава Лібкін.
Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram