Справа Шеремета: суд залишив під вартою Андрія Антоненка
Справа Шеремета: суд залишив під вартою Андрія Антоненка

Справа Шеремета: суд залишив під вартою Андрія Антоненка

Колегія суддів Київського апеляційного суду залишила під вартою ветерана АТО, музиканта Андрія Антоненка, який є фігурантом справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Як повідомляє УНІАН, присутні зустріли таке рішення суду вигуками "Ганьба!".

Зазначається, що адвокати оскаржували рішення Печерського райсуду Києва про продовження арешту Антоненка та наголошували на відсутності будь-яких ризиків для слідства, про які заявляють прокурори. Сам Антоненко зазначив, що від суду та слідства переховуватися не збирається.

Нагадаємо: 

  • 20 липня 2016 року журналіст Павло Шеремет загинув внаслідок вибуху автівки.
  • 12 грудня 2019 року в Нацполіції заявили, що у причетності до вбивства підозрюють музиканта, ветерана АТО Андрія Антоненка, лікаря Юлію Кузьменко та військову медсестру Яну Дугарь.
  • Суд обрав Антоненку та Кузьменко запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, Дугарь - запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.
  • 11 серпня Київський апеляційний суд змінив Кузьменко запобіжний захід з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Відео Справа Шеремета: у 20 українських містах відбулися акції на підтримку звинувачених

Справа вбивства Павла Шеремета. Акції на підтримку музиканта, лікарки і медсестри - звинувачених у резонансному злочині - відбулись у двох десятках українських міст. Тисячі людей заступились за  Андрія Антоненка, Юлію Кузьменко та Яну Дугарь. Найчисельніша акція  відбулася у Києві - з концертом, спецефектами і ходою. Куди ходили і чого вимагали - у сюжеті.

Справа Шеремета: у 20 українських містах відбулися акції на підтримку звинувачених
Джерело матеріала
loader
loader