Україна - Німеччина прев’ю: чи буде перша перемога, прогноз та де дивитися матч
Україна - Німеччина прев’ю: чи буде перша перемога, прогноз та де дивитися матч

Україна - Німеччина прев’ю: чи буде перша перемога, прогноз та де дивитися матч

У суботу, 10 жовтня, у Києві на НСК "Олімпійський" відбудеться матч 3-го туру Ліги націй між збірними України та Німеччини. Початок гри - о 21:45.

Як завершиться матч Україна - Німеччина?

Для команди Андрія Шевченка це буде третій матч у поточному розіграші турніру. Раніше вона перемогла Швейцарію (2:1) та програла Іспанії (0:4). В активі німців дві нічиї - з тими ж Іспанією (1:1) та Швейцарією (1:1).

СТАТИСТИКА ОСОБИСТИХ ЗУСТРІЧЕЙ

Між собою команди зіграли 6 матчів. Україна досі ще не вигравала у німців. Три зустрічі між ними завершилися внічию, а ще три - поразками нашої збірної. При цьому всі попередні зустрічі команд в Україні (всі - в Києві) завершилися внічию: 0:0 (1997), 1:1 (2001) і 3:3 (2011 ).

Востаннє  команди зустрічалися у фінальній стадії Євро-2016. У матчі першого туру групового етапу в Ліллі Німеччина перемогла 2:0.

ПРОГНОЗИ БУКМЕКЕРІВ

Експерти вважають беззаперечним фаворитом гри гостей: поставити на перемогу Німеччини у букмекерських конторах можна з коефіцієнтом 1.29. Тоді як успіх України оцінений коефіцієнтом 12.00. На нічию пропонують поставити з коефіцієнтом 6.40.

ДЕ ДИВИТИСЯ

В Україні на телебаченні матч Україна - Німеччина покажуть ТРК "Україна" та "Футбол1". ТСН Проспорт проведе текстову онлайн-трансляцію гри.

ЩО ДАЛІ

У жовтні команди зіграють ще по одному матчу Ліги націй.

  • ·        13 жовтня / 21:45 Україна - Іспанія
  • ·        13 жовтня / 21:45 Німеччина – Швейцарія

СЛОВА КЕРМАНИЧІВ

У нас дуже складна ситуація. Ми втратили низку провідних футболістів. Довелося викликати кілька гравців із молодіжної команди. Це шанс для молодих футболістів проявити себе, але нам буде складно, адже у нас немає запасу
Андрій Шевченко, головний тренер збірної України
Є багато питань, які ми повинні вирішити перед матчем з Україною. Нам буде протистояти сильна, зовсім інша команда, але можу запевнити, що ми добре підготуємося до гри. Ми дуже хочемо перемогти в Україні - і я думаю, що ми зможемо обіграти суперника
Йоахім Льов, головний тренер збірної Німеччини
Джерело матеріала
loader
loader