Нардеп від "Слуги народу" розповів, як потрапив під обстріл на Донбасі
Нардеп від "Слуги народу" розповів, як потрапив під обстріл на Донбасі

Нардеп від "Слуги народу" розповів, як потрапив під обстріл на Донбасі

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Народний депутат з фракції "Слуга народу" Олексій Леонов потрапив під обстріл на Донбасі. Про це сам нардеп написав на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Повертаюся з Донбасу і мені є що розповісти з перших вуст... Звичайно, я уявляв, у яких складних умовах наші хлопці стоять на передовій. Але саме ця поїздка допомогла побачити все своїми очима: ночували в землянках, пересувалися на військовому транспорті, виходили на позиції. Не було ніяких привілеїв! Тепер ми точно знаємо, які існують проблеми в зоні бойових дій і розробляємо стратегію щодо їх усунення", - зазначив він.

Окрім цього, він розповів хронологію подій, які відбувалися на Донбасі.

"Коротка хронологія подій: по прибуттю на місце розділилися на групи по 10 осіб. Потрапив в "54 бригаду". Вибрав позицію на найближчу добу. Відправився в найбільш небезпечну зону, де ворог максимально близько (відстань до противника близько 130 метрів). На місці нас розділили по одному. Ніч провели з нашими військовими на позиції. За час перебування по нашій позиції було випущено 4 снаряди: два рази з підствольного гранатомета і два рази з РПГ. Слава богу, всі живі", - додав нардеп.

Леонов зазначив, що "військові кажуть, що провокації відбуваються щодня".

Нагадаємо, член депутатської фракції політичної партії "Слуга народу" Мар'яна Безугла розповідала, що мета подорожі на Донбас - комунікація з військовими і місцевими жителями.

За інформацією УНН, на участь в поїздці, яка тривала два дні, зареєструвалися близько 100 народних обранців.

Також Безугла повідомляла, що подорож народних депутатів від "Слуги народу" на Донбас можна трактувати як виїзне засідання фракції з актуальних питань Східного регіону.

Відзначимо, що 22 жовтня з робочою поїздкою Донбас відвідав Президент Володимир Зеленський.

Теги за темою
Донбас Слуга народа нардепи
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader