"Ця скажена п*твора кинулася на мене": у Раді побилися депутати Лерос і Юрченко
"Ця скажена п*твора кинулася на мене": у Раді побилися депутати Лерос і Юрченко

"Ця скажена п*твора кинулася на мене": у Раді побилися депутати Лерос і Юрченко

Колишній слуга народу Гео Лерос назвав чинного депутата Верховної Ради України, по сумісництву, у минулому однопартійця Олександра Юрченка скаженою потворою. Про це він написав у себе в телеграм-каналі.

Так, на його думку, коли злочинців не саджають у в’язницю, а відпускають голосувати в Верховну Раду за інтереси Офісу президента, у результаті ми отримуємо бандитську державу.

«Учора з хабарника Юрченка, як с собаки, зняли браслет, сьогодні ця скажена потвора кинулась на мене з кулаками та ксенофобськими висловами. Я не буду повторювати сказані ним слова, бо це неприємно для психіки будь-якої адекватної людини, але це, мабуть, і є обіцяні «люди з ментальністю 21 сторіччя»», - написав Гео Лерос.
"Ця скажена п*твора кинулася на мене": у Раді побилися депутати Лерос і Юрченко - Фото 1

Приєднуйтесь до нас в Telegram!

Також він звернув увагу на безкарність в державі навіть на очевидні злочини.

«Дивна країна, коли нардеп вимагає хабар, отримує його, що видно на відео, але не несе за це ніякої відповідальності, продовжує хизуватись своєю безкарністю. Що ж, ми точно поборемо цю банду, тоді відповідатиме кожен за свої злочини», - продовжив колишній «слуга народу».

Читайте нас в Viber!

У додаток Гео Лерос звернувся до політика Андрія Холодова.

«P.S. Пан Холодов, чи входило в зарплату, яку ви платите нардепу хабарнику, сьогоднішня акція? Ви ж знаєте, що я все скоро буду знати», - заявив екснардеп.

Як раніше повідомляв MY.UA, Юрченко отримав по шиї від Лероса. Також ми повідомляли, що вчора під Радою з мітингувальниками посварився Ілля Кива. Він навіть штовхнув одну із жінок.

Читайте наш канал в Twitter

Підписуйтесь на наш канал в Flipboard

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader