Зеленський привітав військових з Днем ЗСУ
Зеленський привітав військових з Днем ЗСУ

Зеленський привітав військових з Днем ЗСУ

Фінансування української армії не скоротиться ні на гривню, попри складні часи. На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський під час урочистостей із нагоди Дня Збройних сил України. Про це повідомялє "5 канал".

Він заявив, що не має наміру зупиняти реформу оборони. Нагадав, що цьогоріч Україна отримала статус партнера НАТО з розширеними можливостями і це доказ, що держава рухається правильним шляхом. 

За словами президента, Збройні Сили України отримають новітню та модернізовану техніку. Серед цілей – нарощення боєздатності військово-морського флоту, а також відповідної інфраструктури. Зокрема, побудова нових баз та навчальних закладів. 

Глава держави закликав вшанувати хвилиною мовчання героїв, які віддали свої життя за Україну. Подякував військовослужбовцям, які залишаються у зоні операції Об'єднаних сил. 

Президент наголосив, що вони вже чотири місяці підтримують режим "тиші" та не піддаються на провокації.

"Ви, як ніхто інший, знаєте, що на війні не існує слів: "вихідний, зроблю з понеділка або давайте після свят". Ви захищаєте Україну завжди, а отже і Україна, і народ будуть завжди пам'ятати про ваш подвиг", – заявив президент.

Нагадаємо, раніше з днем Збройних сил України військових привітав п'ятий президент Петро Порошенко.

Джерело матеріала
loader
loader