Зеленський похвалився, що розвіяв міф про неможливість хороших доріг
Зеленський похвалився, що розвіяв міф про неможливість хороших доріг

Зеленський похвалився, що розвіяв міф про неможливість хороших доріг

Вітання президента було записане у Маріїнському палаці за участі дітей, які слухали його промову

Міф про неможливість хороших доріг в Україні «пішов на всі чотири сторони», зазначив Зеленський

У новорічному зверненні до українців президент Володимир Зеленський заявив, що 2020 року Україні вдалося розвіяти міф про неможливість хороших доріг.

«Так, це був рік, де, на жаль, катаклізми руйнували житло і природу. І рік, де, на щастя, ми руйнували стереотипи. Наприклад, що в Україні неможливо робити хороші дороги. Цей міф пішов на всі чотири сторони, по всіх чотирьох тисячах кілометрів нових доріг», – сказав Зеленський.

Вітання президента було записане у Маріїнському палаці за участі дітей, які слухали його промову та спілкувалися з главою держави.

Президент розповів дітям, що коли їм буде по 18 років, вони зможуть водити авто українськими дорогами.

«Ми старалися, щоб за час, поки ви подорослішаєте, ці дороги не постарішали. І не втомилися», – запевнив він.

Зеленський також підкреслив, що 2020 року вдалося добудувати дитячу лікарню Охматдит, «й не передавати, немов булаву, кожному наступному президенту України».

Президент додав, що 2020 року було добудовано міст-довгобуд у Запоріжжі й загалом 150 мостів по всій країні.

«І ми не слухаємо метальників бруду на вентилятор соцмереж. Після когось залишаться пости. А після когось залишаться мости»,– сказав він.

Під час розповіді Зеленского на екрані демонструвалися кадри повітряної відеозйомки відремонтованих доріг у різних регіонах, мосту в Запоріжжі та внутрішнього стану нового корпусу дитячої лікарні Охматдит.

До слова, запис привітання з Новим роком від президента Володимира Зеленського оприлюднили в мережі за кілька годин до його офіційної трансляції на телеканалах.

До слова, лідер «Європейської солідарності», п'ятий президент України Петро Порошенко привітав українців із Новим роком та прийдешніми святами.

Опитування
Джерело матеріала
loader
loader