Зеленський призначив Скічка головою Черкаської ОДА і відзначив його наполегливість й обізнаність
Зеленський призначив Скічка головою Черкаської ОДА і відзначив його наполегливість й обізнаність

Зеленський призначив Скічка головою Черкаської ОДА і відзначив його наполегливість й обізнаність

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення колишнього шоумена та теперішнього депутата від "Слуги народу" Олександра Скічкана посаду голови Черкаської обласної державної адміністрації.

Про це йдеться на сайті президента. 

"Бажаю вам успіху на посаді. Сподіваюся, що ваші наполегливість і обізнаність у питаннях розвитку інфраструктури завдяки роботі в парламентському комітеті з питань транспорту допоможуть у реалізації важливих для розвитку області проектів. Будівництво доріг, залучення інвестицій і покращення добробуту людей – все те, чого потребують мешканці Черкащини", – сказав президент. 

Олександр Скічко народився 1991 року в Черкасах. У 2013-му закінчив Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана за спеціальністю "міжнародна економіка" (магістр з міжнародної економіки). Близько 10 років займався підприємницькою діяльністю. У 2019 році був обраний народним депутатом України.

Скічко вважає, що добре обізнаний з проблемами регіону, адже народився і виріс на Черкащині.

"Я багато працював в області і ґрунтовно розбираюся в проблемах цього регіону", — запевнив нардеп урядовців.

Пріоритетними завданнями для себе на цій посаді Скічко назвав: боротьбу з пандемією, вакцинацію від коронавірусу, продовження програми "Велике будівництво", особливо будівництво доріг місцевого значення, розвиток туризму, завершення адмінреформи, переробка сміття в регіоні. 

Нагадаємо, що 29 грудня минулого року президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Сергійчуказ посади голови Черкаської обласної державної адміністрації. Віктор Гусак став тимчасово виконуючим обов'язки голови Черкаської ОДА..

Відео Олександр Скічко: про родину, політику та про те, чи не шкодує, що пішов з телебачення

Раніше він був телезіркою і вів пісенний конкурс Євробачення в Україні. Тепер замість мікрофона, розмови з виборцями. Олександр Скічко в рідному місці ділиться з нами особистим. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Олександр Скічко: про родину, політику та про те, чи не шкодує, що пішов з телебачення
Гламур
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Лінда Хурані
Джерело матеріала
loader
loader