Подорожчання акцій Tesla ще більше примножило статки Ілона Маска
Подорожчання акцій Tesla ще більше примножило статки Ілона Маска

Подорожчання акцій Tesla ще більше примножило статки Ілона Маска

Акції промислових гігантів продовжують зростати на тлі пандемії
Фото: РБК

Найбагатша людина планети Джефф Безос заробив «лише» $7,7 млрд

Протягом минулого тижня власник компанії Tesla Ілон Маск розбагатів на $11,5 мільярда через подорожчання акцій компанії на 7,4%. Однак це все рівно не допомогло йому випередити Джеффа Безоса в рейтингу найзаможніших людей планети, повідомляє Forbes.

При цьому засновники Google Сергій Брін і Ларрі Пейдж заробили $10,4 мільярда доларів і $10 мільярдів доларів відповідно після подорожчання акцій Alphabet, материнської компанії Google, більш ніж на 14% цього тижня.

Статки засновника компанії Amazon Джеффа Безоса, найбагатшої людини планети, за тиждень зросли на $7,7 мільярда доларів. Акції Amazon подорожчали на 4,6%

Засновник китайської платформи Pinduoduo Колін Чжен Хуан на цьому тижні розбагатів на $10,7 мільярда доларів після того, як акції Pinduoduo виросли більш ніж на 18%.

Як повідомлялося раніше, 7 січня 2021 року Ілон Маск обійшов засновника Amazon Джеффа Безоса і став найбагатшою людиною у світі.

Станом на 10 січня 2021 року статки засновника компаній Tesla і SpaceX Ілона Маска вперше перевищило 200 мільярдів доларів.

11 січня акції Tesla упали на 8%, що призвело до зменшення власного капіталу Ілона Маска на $13,5 млрд, через що власник компанії знову поступився першим місцем Джеффу Безосу.

12 січня президент України Володимир Зеленськийзапросив Ілона Маска відвідати музей космонавтики у Житомирі.

Читайте також:

  • Як перевірити потенційного співробітника на брехню: поради Ілона Маска
Опитування
Джерело матеріала
loader
loader