Вірастюк буде балотуватися до Верховної Ради від "Слуги народу"
Вірастюк буде балотуватися до Верховної Ради від "Слуги народу"

Вірастюк буде балотуватися до Верховної Ради від "Слуги народу"

Партія "Слуга народу" вирішила висувати спортсмена Василя Вірастюка на довиборах до парламенту.

Про це під час брифінгу повідомив глава партії, заступник голови фракції "Слуга народу" в парламенті Олександр Корнієнко.

Зазначається, що рішення ухвалили під час з'їзду партії 11 лютого. 

Вірастюк балотуватиметься до Ради від "Слуги народу" в 87 окрузі в Івано-Франківській області. Його конкурентами, зокрема, стануть Маруся Звіробій з "Європейської солідарності", Руслан Кошулинський зі "Свобода" та Олександр Шевченко з партії "За майбутнє".

Крім того, під час виборів у 50 окрузі в Донецькій області "Слугу народу" буде представляти голова Покровської районної державної адміністрації Андрій Бондаренко. На його окрузі зареєстрован одна кандидатка – Вікторія Шилова.

Слід зауважити, що ЦВК призначила проміжні вибори до Верховної Ради на округах №50 і №87 28 березня, бо обрані у цих округах нардепи Руслан Требушкін і нардеп від "Слуги народу" Зіновій Андрійович склали мандати.

Як повідомлялося, якби вибори до Верховної Ради відбулися найближчим часом, чотири політичні партії подолали б п'ятивідсотковий бар'єр і потрапили до парламенту. Лідирує політична партія "Слуга народу". За неї готові віддати свій голос 15% усіх опитаних. На другому місці — "Опозиційна платформа — За життя" — 14%. Партію "Європейська солідарність" підтримують відповідно 12%, "Батьківщина" — 7,5%. 

Відео Рішення депутатів: Дубінського офіційно виключили з парламентської фракції "Слуга народу"

Олександра Дубінського офіційно виключили з парламентської фракції "Слуга народу" - про рішення депутатів президентської фракції оголосили сьогодні у Верховній Раді. Причиною такого рішення стали накладені американського владою санкції на нардепа через втручання в американські вибори. Чи є наслідки цього рішення фракції – у прямому включенні.

Рішення депутатів: Дубінського офіційно виключили з парламентської фракції "Слуга народу"
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Джерело матеріала
loader
loader