Українські поліцейські поїдуть до Катару охороняти ЧС з футболу
Українські поліцейські поїдуть до Катару охороняти ЧС з футболу

Українські поліцейські поїдуть до Катару охороняти ЧС з футболу

Українські поліцейські відправляться до Катару забезпечувати порядок під час проведення Чемпіонату світу з футболу у 2022 році.

Про це розповів президент Володимир Зеленський за результатами візиту в Катар.

"Пишаюся, що наступного року під час проведення в Катарі чемпіонату світу з футболу українські поліцейські допомагатимуть стежити за порядком. Їх запросили як найкращих", — повідомив глава держави.

Українські правоохоронці допомагатимуть стежити за безпекою на вулицях міст, які прийматимуть змагання.

Крім того, глава вітчизняного МВС Арсен Аваков та прем’єр-міністр, міністр внутрішніх справ Катару шейх Халід бін Халіфа Аль Тані підписали Меморандум між Нацполіцією України та міністерством внутрішніх справ Держави Катар про співробітництво у сфері боротьби зі злочинністю.

Меморандум передбачає співпрацю, зокрема, в таких галузях, як боротьба з організованою злочинністю, торгівля людьми та нелегальна міграція, злочини проти життя та здоров’я особи, злочини проти власності, кіберзлочини, корупційні злочини, злочини у сфері економіки, незаконний обіг наркотичних засобів та в інших галузях.

Також Арсен Аваков і шейх Халід бін Халіфа Аль Тані підписали Спільну Декларацію про наміри між міністерствами обох країн.

"Документ сприятиме розвитку й поглибленню співробітництва…, а також передбачає намір сторін підготувати до підписання Спільну декларацію щодо процедур обміну посвідчення водія між урядом Катару та Кабінетом міністрів України", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Україна та Катар підписали 13 двосторонніх документів та два комерційні контракти.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Автор:
Дмитро Гулійчук
Джерело матеріала
loader
loader