Україна та Катар підписали 13 двосторонніх документів та два комерційні контракти - Зеленський
Україна та Катар підписали 13 двосторонніх документів та два комерційні контракти - Зеленський

Україна та Катар підписали 13 двосторонніх документів та два комерційні контракти - Зеленський

У понеділок, 5 квітня, Україна і Катарпідписали 13 важливих документів і два комерційних контракти.

Про це в своєму Twitter повідомив президент Володимир Зеленський.

"Наші країни мають і реалізують великий потенціал для поглиблення співпраці. Вдячний Емірові Таміму бін Хамад Аль Тані та прем'єр-міністру, міністру внутрішніх справ Халіда бін Халіфі Аль Тані за гостинність", — зазначив глава держави.

Раніше пресслужба Офісу президента повідомила, що президент Володимир Зеленський в межах офіційного візиту до Катару підпише низку документівстосовно комерційно-інвестиційних домовленостей. Це потрібно для розширення інвестиційної співпраці між Україною і Катаром. Так, планувалося підписання низки комерційно-інвестиційних домовленостей щодо розширення інвестиційної співпраці між двома країнами. Також президент України мав намір підписати "цілий пакет двосторонніх документів щодо поглиблення співпраці у правовій та безпековій сферах, у галузі продовольчої безпеки, енергетики, молоді та спорту, охорони здоров’я. Крім цього, планувалося підписання документів щодо взаємного визнання свідоцтв моряка та посвідчень водія.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський разом з першою леді прибули до Катару. На переговорах піднімуть безпекові питання, підтримку Чемпіонату світу з футболу, який відбудеться у Катарі, а також ситуацію з коронавірусом. 

Відео Новини України: подружжя Зеленських прилетіло до ОАЕ з офіційним візитом

Президент Зеленський разом із першою пані Оленою уже прилетіли до Об’єднаних Арабських Еміратів з офіційним візитом. Глава держави проведе переговори зі Принцом Абу-Дабі, заступником Верховного головнокомандувача Збройних сил держави та іншими високопосадовцями Еміратів. Після зустрічей планують підписати низку двосторонніх документів.  

Новини України: подружжя Зеленських прилетіло до ОАЕ з офіційним візитом
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Вус
Джерело матеріала
loader
loader