Шевченко викликав до збірної ще одного легіонера
Шевченко викликав до збірної ще одного легіонера

Шевченко викликав до збірної ще одного легіонера

Роман Безус заслужив виклик до збірної
Фото УАФ

Роман Безус з «Гента» провів декілька блискучих матчів

На другому зборі національної команди в Харкові працюватиме півзахисник бельгійського «Гента» Роман Безус. Таке рішення прийняв головний тренер збірної Андрій Шевченко.

Футболіст прибуде до нашого табору 28 травня.

Роман Безус добре проявив себе в клубі на фініші сезону. Його гол і результативна передача в грі з «Мехеленом» дозволили «Генту» потрапити до Ліги конференцій. Загалом у шести матчах плей-оф чемпіонату Бельгії за вихід у третій єврокубковий турнір півзахисник виконав шість результативних дій. Завдяки цьому він став найкориснішим гравцем плей-оф: у шести матчах він завдав 13 ударів по воротах, виконав 12 ключових передач, заробив 20 фолів, виграв 67 єдиноборств. При цьому в активі атакуючого хавбека 22 відбори, а це другий результат серед усіх футболістів «Гента».

Нагадаємо, наразі футболісти збірної отримали чотири дні відпустки. У п’ятницю разом з Безусом до команди приєднаються Андрій Ярмоленко, Едуард Соболь, Руслан Малиновський, Роман Яремчук, Богдан Михайличенко. Останнім, вже після 29 травня, коли в Порту відбудеться фінал Ліги чемпіонів, приїде Олександр Зінченко.

На початку червня збірна України зіграє з Північною Ірландією та Кіпром. 11 червня бере старт чемпіонат Європи.

Джерело матеріала
loader
loader