На Донбасі п'ять п'яних бойовиків перестріляли один одного через низькі зарплати
На Донбасі п'ять п'яних бойовиків перестріляли один одного через низькі зарплати

На Донбасі п'ять п'яних бойовиків перестріляли один одного через низькі зарплати

Поблизу населеного пункту Голубівське на Сході України 11 червня бойовик після розпиття алкогольних напоїв розстріляв своїх «побратимів», після чого застрелився сам. Російське окупаційне командування намагається зробити винною Україну.

Про інцидент повідомили на сторінці оперативно-тактичного угруповання «Північ» у мережі Фейсбук.

За даними розвідки, як пишуть в ОТУ «Північ», бойовики розпивали алкогольні напої в районі населеного пункту Голубівське. В стані алкогольного сп’яніння вони зчинили бійку, в результаті якої почалася стрілянина. Один з найманців наніс поранення іншим. Для деяких поранення виявилися несумісні з життям. Очевидно, бойовик зрозумів, що накоїв, та після вчиненого розбою застрелився сам. 

Окупанти приховують реальні факти

Як стверджують в ОТУ «Північ», Україна строго дотримується режиму припинення вогню. Однак окупаційна влада намагається замаскувати інцидент під те, що найманці загинули від куль Збройних сил України. 

«Командування російсько-окупаційних військ приховуючи низький рівень військової дисципліни та системне вживання алкогольних напоїв «воїнами» НЗФ намагається звинуватити Збройні Сили України видаючи вказаний випадок за бойові втрати та порушення режиму припинення вогню зі сторони Збройних Сил України», — йдеться в повідомленні.
На Донбасі п'ять п'яних бойовиків перестріляли один одного через низькі зарплати - Фото 1
Пост ОТУ "Північ"

Реакція громадськості

«В цій новині прекрасно все)»,  «пройдет совсем немного времени . Лет 10-15. И на ваши могилы будут ходить только старенькие мамы», «Хороший режим припинення вогню. Давайте ще. Карма приходить вночі», «Яке жахливе самогубство!!!», «Хороший тамада, і конкурси цікаві))», — пишуть українці в коментарях до повідомлення ОТУ «Північ» (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів). 

На Донбасі п'ять п'яних бойовиків перестріляли один одного через низькі зарплати - Фото 2
Скріншон коментарів

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що полонені бойовиків стали жертвами групового згвалтування. Шокуюча заява Ірини Геращенко.

Також портал MY.UA писав, що на Донбасі загинула юна українська військова.

    Джерело матеріала
    loader
    loader