Зеленський хоче запустити швидкісний поїзд між Києвом та Варшавою
Зеленський хоче запустити швидкісний поїзд між Києвом та Варшавою

Зеленський хоче запустити швидкісний поїзд між Києвом та Варшавою

КИЇВ. 23 серпня. УНН. Президент України Володимир Зеленський виступив з ініціативою запуску швидкісного потяга між Києвом та Варшавою. Про це він сказав під час зустрічі з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою, передає УНН із посиланням на Офіс Президента.

Деталі

Володимир Зеленський виступив з ініціативою розвитку спільних інфраструктурних проектів, зокрема запуску швидкісного потяга між Києвом та Варшавою, що кореспондуватиметься зі співпрацею країн у межах ініціативи “Тримор’я”.

Глава Української держави окремо подякував Анджею Дуді за гуманітарну допомогу в протидії COVID-19 та надання вакцин від коронавірусу.

Додамо

За даними Офісу, на полях інавгураційного саміту Кримської платформи Президент України Володимир Зеленський провів переговори з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою.

Глава Української держави подякував польському колезі за участь у саміті та за солідарність з українським народом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польща під час головування в ОБСЄ підніматиме питання відновлення територіальної цілісності України - Дуда

Нагадаємо

У Києві відбувся установчий саміт “Кримської платформи”. Участь у ньому взяло 46 представників іноземних держав та міжнародних організацій.

За підсумками учасники ухвалили спільну декларацію, в якій уперше на міжнародному рівні Російську Федерацію визнано державою-окупантом.

Теги за темою
Україна Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader