Візит Зеленського в США: президент розкрив деталі
Візит Зеленського в США: президент розкрив деталі

Візит Зеленського в США: президент розкрив деталі

Президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська дали ексклюзивне інтерв'ю телеканалу "Інтер". Глава держави зокрема розповів, чого очікує від зустрічі із президентом Джо Байденом та які ще плани у нього будуть в США.

"Найголовніший блок - це блок безпеки. Безпека - це і Донбас, і Крим, і безпека в Чорному та Азовському узбережжі, і кібербезпека. Багато питань. Актуальний момент щодо навчань Запад-2021, який буде проходити. Тут проблемам не тільки з боку тимчасово окупованих територій Донбасу, Луганську, питання мілітарізації Кримського півострову, а нещодавно з'явилось і питання через різку риторику пана Лукашенко", - заявив президент.

Він додав: "Економіка для нас сьогодні як кисень. Ви бачите, як ми будуємо Україну і для цього замало і бюджету, і кредитів, які дуже дорогі для Уккраїни. Тому буде питання дешевого кредитування, щоб ми були в рівних умовах, так як і у всіх європейців, через ті реформи, які ми проводимо. "Північний потік-2" - це питання в блоці саме безпековому, питання енергетичної безпеки України і цілої Європи. Ми будемо обов'язково обговорювати це питання і США, я впевнений, готують для нас відповідь".

Підписуйтесь на наш Telegram-канал  та дізнавайтесь про всі новини в Україні першими.  

Теги за темою
США Володимир Зеленський Новини Суспільство Влада
Джерело матеріала
loader
loader