Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво після расистського скандалу розповів про свої страхи у Києві
Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво після расистського скандалу розповів про свої страхи у Києві

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво після расистського скандалу розповів про свої страхи у Києві

Були випадки у деяких містах України, коли люди просто навалювалися, розповів Ектор / instagram.com/hectorjimenezbravo/

Зірка українських кулінарних шоу, відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво склав перелік найбільших фобій, з якими йому довелося зіштовхнутися під час переїзду до Києва.

Про це він розповів своїм прихильникам в Instagram.

Ектор зауважив, що через популярність доводиться терпіти зайву увагу з боку фанатів.

Так, зірка зізнався, що дуже любив їздити у громадському транспорті й по 2-3 години блукати по ринках, але зараз не може це зробити.

"Зараз до мене підходить так багато людей, усі хочуть поговорити, зробити фото, кожному треба приділити увагу. Тому я ходжу за продуктами дуже швидко – по 15-20 хвилин", – написав він.

Також Ектор сумує за походами на концерти, коли його ще ніхто не міг упізнати. Через популярність чоловіку доводиться ретельно підбирати гардероб.

"Були випадки у деяких містах України, коли люди просто навалювалися гуртом, 20-50 людей. Одного разу було навіть 100 людей одночасно! Це була велика подія. Це просто викликає паніку. Я ж розумію, що вони просто хочуть поспілкуватися, чи фото зробити, але це лякає. Ніби тебе зараз затопчуть", – зізнався Ектор.

Популярний ведучий додав, що через надмірну увагу українців любить відпочивати за кордоном, де наших громадян менше.

"Найспокійніше, звісно, у Канаді. Я там можу місяць відпочивати, видохнути, пожити, як звичайна людина, котра ходить на ринок чи просто гуляє. У Канаді мене ніхто не знає, і я можу почуватися, як звичайна людина", – розповів Ектор.

Раніше Ектор поділився, як потерпав в Україні через расистські образи.

Хто такий Ектор Хіменес-Браво

Кулінар отримав широку популярність в Україні після того, як став суддею шоу "МастерШеф". З 2011 року він часто з'являється на українських телеканалах у  ролі кулінарного експерта. Крім того, він розробив концепції ресторанів для багатьох світових готелів та інших закладів.

Автор: Віолетта Орлова

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader