Юлія Тимошенко надовго полетіла в Дубай, переживаючи про напад Росії
Юлія Тимошенко надовго полетіла в Дубай, переживаючи про напад Росії

Юлія Тимошенко надовго полетіла в Дубай, переживаючи про напад Росії

На думку глави фракції "Батьківщина" і народного депутата Юлії Тимошенко, яка тільки повернулася з Дубая, де пробула близько місяця, зараз всі українські сім'ї хвилює одне і те ж питання - чи буде РФ нападати на нашу країну.

Відповідну заяву політик зробила під час погоджувальної ради в парламенті. Повну трансляцію засідання публікує Youtube-канал "Першого Незалежного".

Виступ Юлії Тимошенко

За словами нардепа, на сьогоднішній день всі сім'ї в Україні задають собі одні й ті ж питання - чи нападе РФ на нашу державу, чи чекати повномасштабної війни і чи варто вивозити сім'ї за межі України.

При цьому влада, як зазначила політик, демонструє кардинально інший підхід, як то "спочатку заспокойтеся, а потім буде окупований Харків". На думку Тимошенко, такий посил ще більше вносить сум'яття в суспільстві.

Глава "Батьківщини" вважає небезпечним дотримання Мінських угод і "Формули Штайнмаєра", оскільки це, за її словами, може призвести до краху України як суверенної держави. Для вирішення проблеми, що склалася, політик має намір письмово звертатися до президента і викласти свою версію того, як діяти в нинішніх реаліях.

Про поїздку Тимошенко до ОАЕ

Нагадаємо, що тільки в неділю, 23 січня, Юлія Тимошенко повернулася з Об'єднаних Арабських Еміратів.

Юлія Тимошенко надовго полетіла в Дубай, переживаючи про напад Росії - Фото 1
Тимошенко близько місяця провела в ОАЕ

У Дубаї політик і вся її сім'я перебувала протягом 27 днів і прилетіла на батьківщину тільки перед погоджувальною радою в парламенті, що передує сесійному тижні.

Раніше на MY.UA: щось знають? Чому США почали термінову евакуацію своїх людей з України.

Читайте також: "Путін буде наступати танками?"- Порошенко розповів про плани нападу Росії

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Катерина Танчик
Катерина Танчик
Редактор новин
loader
loader