Календар вдалих і несприятливих днів у лютому: коли запланувати важливу подію
Календар вдалих і несприятливих днів у лютому: коли запланувати важливу подію

Календар вдалих і несприятливих днів у лютому: коли запланувати важливу подію

Завдяки фазам Місяця метеозалежні люди можуть посприяти успішному вирішенню справ. І навпаки: через них часто страждають, оскільки стають надмірно емоційними, піддаються на провокації.

Подробиці пише видання Afisha.bigmir.

Фази Місяця на лютий 2022

Якщо ви та людина, яка залежна від астрономічних явищ і безпосередньо руху Місяця, вивчіть Місячний календар на лютий, щоб знати, які дні будуть сприятливі і щасливі, а які виявляться небезпечними для важливих справ і заходів.

Календар вдалих і несприятливих днів у лютому: коли запланувати важливу подію - Фото 1
Календар вдалих і несприятливих днів в лютому складається в залежності від Місячних циклів

Так, 1 лютого настане молодик, який посилить тягу людини до внутрішньої свободи і незалежності. У цей день можна проаналізувати минулі помилки, пробачити старі образи і задати собі початок для нових звершень. З 2 по 15 лютого – час зростаючого Місяця, який 16 числа перейде в повний. Тоді багато хто відчує піднесеність, емоційний сплеск, захоче звернути гори.

Але не вірте почуттю непереможності, воно може зіграти злий жарт і загрожує помилками. Нарешті, 17-28 лютого – час спадного Місяця, коли на піку – дратівливість і напруженість.

Найсприятливіші і погані дні в лютому

Постарайтеся на вдалі дні планувати важливі події, побачення, походи до лікарів, підписання документів і складання угод. Ви не помилитеся, якщо призначите на ці дати співбесіди і зустрічі: 1, 2, 11, 12, 15, 15, 17, 21, 22, 24, 25, 28.

Календар вдалих і несприятливих днів у лютому: коли запланувати важливу подію - Фото 2
Найвдаліші дні в лютому для важливих зустрічей і заходів

У лютому найбільш небезпечними днями вважаються 16 і 26 числа. Намагайтеся не планувати абсолютно нічого, крім щоденних справ. А також більш обережно ставтеся до таких дат в лютому: 2, 5, 6, 7, 8, 10, 14, 18, 23, 26.

Раніше портал MY.UA повідомляв, коли українцям потрібно заплатити податки за житло і доходи в 2022 році?

Також ми писали, що "Ми повинні відстояти суверенітет України": один з найбагатших людей світу закликав до боротьби з Росією.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader