Зеленський нарешті відреагував на відсторонення Трухіна після скандального відео
Зеленський нарешті відреагував на відсторонення Трухіна після скандального відео

Зеленський нарешті відреагував на відсторонення Трухіна після скандального відео

Президент України Володимир Зеленський прокоментував ситуацію з резонансом у зв'язку з відео з місця аварії за участю Олександра Трухіна.

Зокрема, глава держави висловив свою думку щодо виключення політика зі складу "Слуги народу". Відповідний коментар Володимира Зеленського наводить Youtube-канал In time Ukraine.

Реакція Зеленського на резонансне відео з місця ДТП з Трухіним

За словами президента, в питанні подальшої долі Олександра Трухіна він поділяє думку Давида Арахамії і нардепів зі "Слуги народу".

Так, Зеленський зазначив, що впевнений в одноголосній підтримці рішення про звільнення Трухіна з "Слуга народу".

"Це питання справедливості", - заявив глава держави, аргументуючи свою позицію необхідністю дотримуватися рівності всіх без винятку людей перед обличчям закону.

Відео з місця ДТП за участю Трухіна: головне

Як відомо, в серпні минулого року на ділянці Бориспільської траси сталася аварія за участю авто марки Audi, в салоні якого знаходився один зі "слуг народу", заступник голови бюджетного комітету Олександр Трухін.

1 лютого 2022 року в ЗМІ з'явився відеозапис з нагрудної камери співробітника поліції Сергія Петрика - першого прибулого за викликом у зв'язку з ДТП.

Запис з камери правоохоронця зафіксував, що Трухін почав пропонувати Петрику гроші, робив спроби "піти в ліс" і хотів зв'язатися в телефонному режимі з главою МВС Денисом Монастирським. Також зі слів патрульного стало відомо про алкогольне сп'яніння Трухіна і всіх інших людей в автомобілі. При цьому вони відмовилися пройти драгер.

Нагадаємо, що у МВС заперечили, що Олександр Трухін намагався "домовитися" з ними після ДТП: деталі справи.

Раньше Давид Арахамія "виніс вирок" Олександру Трухіну після резонансного ДТП.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Катерина Танчик
Катерина Танчик
Редактор новин
loader
loader