Гороскоп на тиждень з 21 по 27 лютого 2022 року: у кого зі знаків почнеться світла смуга
Гороскоп на тиждень з 21 по 27 лютого 2022 року: у кого зі знаків почнеться світла смуга

Гороскоп на тиждень з 21 по 27 лютого 2022 року: у кого зі знаків почнеться світла смуга

Експерти області астрології розповіли, чого всім знакам Зодіаку варто чекати від останнього тижня зими, з 21 по 27 лютого.

Яким буде цей період для кожного зодіакального представника і як залучити удачу, пише Slovofraza.

Гороскоп на тиждень з 21 по 27 лютого для всіх знаків Зодіаку

Овен

Намагайтеся спілкуватися з розумними людьми, які домоглися успіху, - завдяки цьому ви зможете повірити у власні сили. Не будьте егоїстичними, а не то залишитеся без допомоги оточуючих. Цей тиждень може стати для Овнів стартом для нового світлого майбутнього.

Телець

Для вас протягом цих семи днів все буде складатися сприятливо. Зірки допоможуть їм вийти з чорної смуги і позбутися від проблем. У Тельців значно покращиться пам'ять, так що варто витратити час на навчання, отримання нових знань і навичок.

Близнюки

Зараз хороші плоди дасть творча діяльність, креативна робота. Інтелектуальні можливості Близнюків будуть на піку. Досягти ще кращого результату вдасться в кінці тижня. На вихідних проведіть час максимально активно.

Гороскоп на тиждень з 21 по 27 лютого 2022 року: у кого зі знаків почнеться світла смуга - Фото 1
Гороскоп на тиждень з 21 по 27 лютого для всіх знаків Зодіаку

Рак

Раки зможуть поліпшити багато аспектів свого "Я". Відволіктися від будь-яких проблем допоможе робота і домашні справи. У цей період Раків гідно винагородять за докладені зусилля.

Лев

Левам потрібно налаштуватися на позитив, щоб залучити щось насправді приємне і важливе в своє життя. Якщо ви виберете вірний напрямок, чекайте похвали близьких, а також відчуття внутрішнього спокою. Нехай ніякі проблеми вас не лякають, адже невдачі в одній зі сфер компенсуються успіхом в іншій.

Діва

Всесвіт буде всіляко підказувати, як можна поліпшити життя. Настає дуже важливий період. Не дивлячись на всі труднощі, змиріться зі змінами, які неминучі. Слідкуйте за зовнішнім виглядом, на це будуть звертати увагу оточуючі. Але і настрій не менш важливий.

Терези

У перший день тижня попрацюйте над енергетикою будинку. Так ви поліпшите відпочинок, сон, а також концентрацію. Навколишні люди потребують вашої підтримки - не засмучуйте їх. Також не поспішайте з прийняттям важливих рішень. Від вашої дружелюбності і мудрості залежить багато чого.

Скорпіон

Зірки допоможуть Скорпіонам позбутися від поточних проблем, забути про неприємні моменти з минулого життя, а також дізнатися відповідь на питання про те, що на вас чекає. Обзаведіться новими друзями, здійснюйте покупки, але уникайте публічних сварок, а також "винесення сміття" з дому.

Стрілець

У деяких сферах життя на вас чекають безперервні проблеми. Займіться виправленням цієї ситуації і помилок, які були допущені раніше. Щоб досягти успіху, побільше працюйте, але не забудьте і про другу половинку.

Гороскоп на тиждень з 21 по 27 лютого 2022 року: у кого зі знаків почнеться світла смуга - Фото 2
Гороскоп на тиждень з 21 по 27 лютого для всіх знаків Зодіаку

Козеріг

Вам доведеться розбиратися з багатьма справами, але перешкодою стане брак часу і занепад сил. Намагайтеся проявляти відкритість в спілкуванні з оточуючими. Вдалий час для спільної діяльності, ділових зустрічей, знайомств.

Водолій

Налаштуйтеся на хвилю оптимізму. Тиждень підходить для відкриття бізнесу, пошуку нового захоплення і нового джерела доходу. Побільше гуляйте, займайтеся спортом.  Зараз відбуватиметься те, що ви заслужили своїми зусиллями або ж, навпаки, бездіяльністю.

Риб

В цілому очікується сприятливий тиждень, За винятком двох складних днів - 24 і 25 лютого. Проявіть обережність у фінансовій сфері, відкладіть великі витрати. В амурних справах, навпаки, активізуйтеся. Залишайтеся в гущі подій і сміливо приймайте серйозні рішення.

Читайте також: українські школярі отримають додаткові канікули: названі дати.

Також ми писали, що дослідник української кухні Костянтин Грубич розкрив рецепт традиційної лісової юшки.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Катерина Танчик
Катерина Танчик
Редактор новин
loader
loader