Кадирівці змушують окупантів РФ воювати, за що ті "зливають" їх місцезнаходження ЗСУ
Кадирівці змушують окупантів РФ воювати, за що ті "зливають" їх місцезнаходження ЗСУ

Кадирівці змушують окупантів РФ воювати, за що ті "зливають" їх місцезнаходження ЗСУ

Радник глави ОП Олексій Арестович в ході телевізійного марафону "UАРазом" розповів про те, що Федеральна служба безпеки РФ розкриває ЗСУ відомості про конкретне місцезнаходження бойовиків Кадирова, щоб позбутися найманців глави Чечні.

Тим часом кадирівці цілими загонами зосереджуються біля Києва, намагаючись змусити окупаційні війська РФ воювати проти українських захисників. Відповідну інформацію повідомив член комітету Верховної Ради з національної безпеки і оборони Федір Веніславський в ході ефіру цього ж телемарафону.

Про що це говорить?

На Київщині (у напрямку Київського моря, Ірпеня, Гостомелі, Бучі) кадирівці застосовують вогонь для стримування військових РФ, які не хочуть продовжувати воювати з ЗСУ або мають намір здійснити втечу. За словами Веніславського, такі заходи говорять про деморалізацію російської армії.

Кадирівці змушують окупантів РФ воювати, за що ті "зливають" їх місцезнаходження ЗСУ - Фото 1
Федір Веніславський

Він також зазначив, що в окупаційних військах створили кілька таких "загороджувальних загонів". Зі слів Веніславського, РФ не гребує сталінськими і гітлерівськими методами ведення війни.

"Це дозволяє бути оптимістично налаштованими, тому що ворог потужний, але не непереможний", - зазначив нардеп.

Що стосується заяви Арестовича, то він повідомив, що в ФСБ намагаються позбутися кадирівців шляхом розкриття їх місцезнаходження українським військовослужбовцям.

Українські захисники не поступаються кадирівцям

За словами Веніславського, ЗСУ вже вдалося розвіяти міф про силу армії РФ, а незабаром українці продемонструють зовсім інший підхід до війни, від якого окупанти "будуть жахатися".

Як заявив журналіст і публіцист Олександр Невзоров, в ході боїв українські захисники нічим не поступаються чеченцям.

Нагадаємо, що окупанти проводять мобілізацію в Криму і РФ і переодягаються в цивільний одяг.

Також портал MY.UA повідомляв, що "Білоруси не хочуть війни": чи будуть солдати "братнього народу" воювати проти України.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Катерина Танчик
Катерина Танчик
Редактор новин
loader
loader