Прості та доступні: чотири продукти проти випадіння волосся і для прискорення його росту
Прості та доступні: чотири продукти проти випадіння волосся і для прискорення його росту

Прості та доступні: чотири продукти проти випадіння волосся і для прискорення його росту

Британський фармацевт Аббас Канані з Chemist Click розповів про чотири ключові продукти, які можуть допомогти не тільки зупинити випадання волосся, але і прискорити його ріст.

За словами фахівця, причинами випадіння волосся може стати ціла низка факторів, серед яких і різні захворювання, і стреси.

Хороша новина полягає в тому, що більшість випадків надмірного випадання волосся можна зупинити за допомогою перспективних продуктів, які, зокрема, допоможуть збільшити вироблення шкірного сала.

Как сделать свою фигуру идеальной за 30 дней: образ жизни и советы от модели.

Такими продуктами є:.

солодка картопля;.

жирна риба;.

— Ці продукти містять вітамін D, який допомагає росту волосся і зменшує їхнє випадання, підтримуючи залози в шкірі голови для вироблення маслянистої речовини, відомого як шкірне сало, — пояснює фармацевт.

Експерт рекомендує вибирати хоча б одну порцію жирної риби на тиждень, що еквівалентно приблизно 140 г.

Й уточнив: до жирної риби відносяться лосось, сардини, оселедець і скумбрія.

Ще одна група продуктів, яку рекомендував Аббас Канані, це яйця, горіхи і м’ясо, оскільки вони багаті на вітамін групи В, званий біотином.

Біотин бере активну участь у виробленні кератину, білка, який допомагає зміцнити волосся і запобігти пошкодженню волосяних фолікулів.

Це сприяє росту волосся, а також знижує швидкість його випадання.

До речі, бразильські горіхи також можуть бути особливо корисними, оскільки вони також містять селен, який сприяє правильному функціонуванню циклу росту волосся і використовується в багатьох добавках проти випадіння волосся.

Джерело матеріала
loader
loader