/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F52b771114060320845167f46ece54347.jpg)
Як приготувати підчеревину до Великодня – рецепт в духовці
Запечена підчеревина за рецептом українського шеф-кухаря та учасника кулінарного шоу "Мастер Шеф" Миколи Люлька точно сподобається кожному. Шеф-кухар приготував її з особливим маринадом.
Таку м'ясну страву можна нарізати не тільки до Великоднього столу, а й до будь-якого святкового. Вона пасує до м'ясної нарізки, на канапку чи до вареної картоплі.
Рецепт запеченої підчеревини
- Час: 3 години (додатково час на маринування)
- Порції: 800 грамів
Приготування:
- Змішуємо всі інгредієнти та натираємо цим маринадом підчеревину. Викладаємо лаврові листочки.
- Щільно загортаємо все у два шари пергаменту чи фольги та відправляємо в холодильник маринуватися на 8 – 10 годин.
- Розігріваємо духовку до 170 градусів та запікаємо підчеревину 2 години.
- Після приготування даємо їй відпочити 30 хвилин.
- Подавайте її до столу гарячою чи холодною, вона смачна у будь-якому стані.
Смачного!

