Удар росіян по Слов'янську: правоохоронці розповіли останні подробиці
Удар росіян по Слов'янську: правоохоронці розповіли останні подробиці

Удар росіян по Слов'янську: правоохоронці розповіли останні подробиці

Кількість поранених в результаті удару по Слов'янську зросла до 18. Рятувальники дістали двох дітей, але дворічна дитина померла.

"Станом на 19:00 кількість загиблих у Слов’янську зросла до 6. У машині "швидкої допомоги" померла дитина, яку дістали з-під завалів. Відомо про 18 поранених. Серед них також є дитина", - йдеться у повідомленні Нацполіції.

Зазначається, що кількість постраждалих постійно зростає, адже поліцейські продовжують обходити оселі та виявляти тих, хто потребує допомоги. Наразі рятувальна операція триває.

Водночас, в Офісі генпрокурора зазначили, за фактом обстрілу розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 438 "Порушення законів та звичаїв війни" Кримінального кодексу України.

За даними ОГПУ, серед загиблих дворічна дитина, а серед поранених 14-річна дівчина. За попередніми даними, окупанти використали проти мирного населення зенітно-ракетний комплекс С-300.

Удар росіня по Слов‘янську - що відомо

Сьогодні, 14 квітня, російські окупанти обстріляли Слов‘янськ у Донецькій області. У місті пролунало щонайменше сім вибухів у районі ЗОШ №8. Ворог влучив в три п‘ятиповерхових будинки: один будинок частково зруйнований, а у двох - сталося загоряння квартир. Також пошкоджені будинки довкола.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Росіядемонструє свою сутність, руйнуючи, знищуючи все живе.

Теги за темою
Новини України Донецька область
Джерело матеріала
loader
loader