Рецепт недорогої домашньої ковбаси, від якої ви не зможете відірватися
Рецепт недорогої домашньої ковбаси, від якої ви не зможете відірватися

Рецепт недорогої домашньої ковбаси, від якої ви не зможете відірватися

Страва для святкового столу

Великодні свята — це не тільки улюблена паска і красиві пастки. У великодній кошик до церкви завжди кладуть також домашню та смачну ковбасу.

Ось рецептом такої ковбаси ми з вами поділимося. "Главред " обіцяє, що на її приготування вам не знадобиться багато часу, а ковбаса стане улюбленою стравою не лише на великодньому столі, а й як щоденний перекус .

Як приготувати домашню ковбасу

Інгредієнти:

  • стегна курячі без кісток — 900 гр;
  • перець мелений, сіль, часник, приправи — на смак;
  • желатин — 1 пакетик (15 гр);
  • майонез легкий — 2 столові ложки.

Спосіб приготування:

  1. Курку помити та прибрати всі кістки. Шкіру з курячих стегон знімати не потрібно — то ковбаса буде смачнішою.
  2. Куряче м’ясо порізати невеликими шматочками — трохи більше 2 см.
  3. Часник на смак подрібнити, додати до м’яса.
  4. Курку на домашню ковбасу посолити, поперчити, додати спеції.
  5. У м’ясо необхідно додати 2 столові ложки легкого майонезу, перемішати, дати постояти 10 хвилин.
  6. Додати желатин та знову перемішати.
  7. У харчову плівку викласти частину фаршу на домашню ковбасу та акуратно, щільно загорнути, згорнути у фольгу для запікання.
  8. Розігріти духовку до 100 г і запікати домашню курячу ковбасу 60 хвилин.
  9. Витягти ковбасу з духовки, дати охолонути та відправити в холодильник на добу.

До речі, "Телеграф" уже ділився рецептом домашньої ковбаси із двох інгредієнтів. Швидкий рецепт неймовірно смачної страви.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader