Окупанти обстріляли центр Херсона: багато поранених та є жертва
Окупанти обстріляли центр Херсона: багато поранених та є жертва

Окупанти обстріляли центр Херсона: багато поранених та є жертва

На жаль, внаслідок обстрілу є багато постраждалих. Зараз їм надають усю необхідну допомогу.

Що відомо про обстріл Херсона

Як повідомив очільник Офісу Президента Андрій Єрмак, росіяни обстріляли у Херсоні район центрального ринку. Внаслідок артобстрілу постраждало 6 осіб.

Журналісти Суспільного зазначили, що внаслідок обстрілу також загинула одна людина. У головному павільйоні та кіосках вибило скло.

Юрій Соболевський заявив, що біля центрального ринку в Херсоні навіть близько немає військових цілей, тому він назвав це навмисним актом тероризму.

На жаль, є постраждалі. Їм зараз медики надають медичну допомогу, про їхній стан інформуватимемо пізніше. Бережіть себе та своїх близьких,
написав Соболевський.


Внаслідок обстрілу є поранені / фото Дар’я Зарівна


Загиблий у Херсоні / фото Дар’я Зарівна

Росіяни часто атакують Херсонщину

  • Нагадаємо, що напередодні Великодня російська артилерія вдарила по одному з мікрорайонів Херсону. Окупанти забрали життя двох людей – матері та її дочки.
  • Згодом виявилось, що під час обстрілу Херсона загинула сім'я спортивного лікаря Володимира Дудки. Його дружина та дочка отримали несумісні з життям травми.
  • 13 квітня ворог поцілив в один із парків у Дніпровському районі міста Херсона. Через російський обстріл загинув цивільний чоловік.
  • За минулу добу ворог здійснив 57 обстрілів, випустивши 342 снаряди з важкої артилерії, БПЛА та авіації. Місто Херсон противник обстріляв 6 разів.
  • До того ж російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів Херсонської області, територію та споруди дитячого оздоровчого табору Білозерської селищної громади та лінію електропередач у Чорнобаївській сільській громаді. Одна людина дістала поранення.
Теги за темою
Жертви постраждалі
Джерело матеріала
loader
loader