/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2Fb4d8d49755ddb43074b94c2415c96460.jpg)
Ярославський із "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального соусу "Цезар": доповнить будь-який салат чи сендвіч
На офіційній сторінці "Мастер Шеф" в Instagram розповіли, як приготувати соус "Цезар" за рецептом Володимира Ярославського.
"Соус «Цезар» з’явився одночасно з однойменним та всім добре відомим салатом. У 1924 році його творцем став Цезар Кардані, коли в США святкували День незалежності. Сьогодні існує кілька варіацій приготування цього соусу", — розповіли на сторінці "Мастер Шеф".
Для цього рецепту Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:
- зернова гірчиця - 40 г
- жовтки - 2 шт.
- олія (краще оливкова, але підійде будь-яка рафінована) - 320 г
- сіль - 3 г
- цукор - 15 г
- білий винний оцет - 40 г
- тертий пармезан - 20 г
- анчоуси - 20 г
- каперси - 20 г
- питний йогурт (без домішок) - 50 г
- часник - 5 г
- чорний перець - за смаком
Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський змішує жовтки з сіллю, цукром, гірчицею, чорним перцем і збиває все до появи піни. Тонкою цівкою, особливо на початку, вводимо у кілька прийомів олію.
Коли суміш стане густою, додаємо подрібнені анчоуси, каперси, часник, тертий пармезан, винний оцет. Наприкінці "Мастер Шеф" Ярославський додає натуральний питний йогурт без домішок і доводить соус "Цезар" до однорідної консистенції.
"Мастер Шеф" Володимир Ярославський радить не зберігати соус довше чотирьох днів. Його можна додавати в абсолютно будь-які салати і сендвічі.
Останні новини України:

