Ярославський із "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального соусу "Цезар": доповнить будь-який салат чи сендвіч
Ярославський із "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального соусу "Цезар": доповнить будь-який салат чи сендвіч

Ярославський із "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального соусу "Цезар": доповнить будь-який салат чи сендвіч

На офіційній сторінці "Мастер Шеф" в Instagram розповіли, як приготувати соус "Цезар" за рецептом Володимира Ярославського.

"Соус «Цезар» з’явився одночасно з однойменним та всім добре відомим салатом. У 1924 році його творцем став Цезар Кардані, коли в США святкували День незалежності. Сьогодні існує кілька варіацій приготування цього соусу", — розповіли на сторінці "Мастер Шеф".

Для цього рецепту Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:

  • зернова гірчиця - 40 г
  • жовтки - 2 шт.
  • олія (краще оливкова, але підійде будь-яка рафінована) - 320 г
  • сіль - 3 г
  • цукор - 15 г
  • білий винний оцет - 40 г
  • тертий пармезан - 20 г
  • анчоуси - 20 г
  • каперси - 20 г
  • питний йогурт (без домішок) - 50 г
  • часник - 5 г
  • чорний перець - за смаком

Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський змішує жовтки з сіллю, цукром, гірчицею, чорним перцем і збиває все до появи піни. Тонкою цівкою, особливо на початку, вводимо у кілька прийомів олію.

Коли суміш стане густою, додаємо подрібнені анчоуси, каперси, часник, тертий пармезан, винний оцет. Наприкінці "Мастер Шеф" Ярославський додає натуральний питний йогурт без домішок і доводить соус "Цезар" до однорідної консистенції.

"Мастер Шеф" Володимир Ярославський радить не зберігати соус довше чотирьох днів. Його можна додавати в абсолютно будь-які салати і сендвічі.

Останні новини України:

Джерело матеріала
loader
loader