П'яний чоловік заснув з 9 металевими кільцями на пенісі: як його рятували пожежники
П'яний чоловік заснув з 9 металевими кільцями на пенісі: як його рятували пожежники

П'яний чоловік заснув з 9 металевими кільцями на пенісі: як його рятували пожежники

Медики не впоралися з проблемою.

П'яний чоловік заснув з дев'ятьма металевими кільцями на геніталіях. 

Про це пише dailymail.co.uk.

44-річний чоловік з Австралії використав надміцні сталеві кільця, сподіваючись, що це допоможе його ерекції. Потім він заснув після сексу і прокинувся через три години від сильного болю, виявивши, що кільця все ще перебуввають на його набряклих статевих органах.

Медики намагалися видалити металеві кільця діаметром 1 см за допомогою кусачок для кілець та болтів, але безуспішно.

Потім вони заручилися допомогою пожежників, які використовували електричну циркулярну пилку, щоб зрізати кільця, поки чоловік перебував під загальною анестезією.

Лікарі з університетської лікарні Голд-Кост у Квінсленді сказали, що чоловік відчував сильний біль та страждання, коли прибув до відділення невідкладної допомоги.

Згідно зі статтею, опублікованою в Urology Case Reports, обстеження показало, що його пеніс і мошонка були значно набряклими, чутливими та вкритими синцями, що спонукало медиків зробити йому внутрішньовенне знеболювання опіоїдами.

Під час операції з видалення кілець як захисний бар'єр між пенісом і пилкою використовували депресор язика і марлю.

Кільця також стерилізували холодним фізіологічним розчином, щоб запобігти термічному пошкодженню електроінструменту.

Після того, як усі дев'ять кілець були успішно видалені, лікарі провели цистоскопію – процедуру огляду сечового міхура за допомогою тонкої камери.

Тест показав, що уретра пацієнта була роздратована та набрякла, тому на один тиждень було встановлено катетер. Йому не знадобилася подальша операція, але в наступні два місяці він повідомив про незначну еректильну дисфункцію. Пацієнт повідомив медиків, що до інциденту не вживав жодних наркотиків.

Урологи, які повідомляють про цей випадок, кажуть, що придушення статевого члена зустрічається рідко і через це може спричинити невідкладну медичну допомогу.

Автори написали, що немає стандартного протоколу надання медичної допомоги при такому випадку і у відділеннях невідкладної допомоги часто не вистачає устаткування чи знань інструментів, необхідні їх розрізання.

За їхніми словами, придушення статевого члена протягом тривалого часу може призвести до припинення кровотоку та перешкоджати відтоку рідини. Якщо його не лікувати, це може призвести до незворотного пошкодження статевого члена, який у тяжких випадках необхідно ампутувати, йдеться у звіті.

Сексуальне задоволення, немедикаментозне лікування еректильної дисфункції та психічні розлади були зазначені як мотиви використання сторонніх предметів на статевому члені.

Оскільки секс-іграшки та ліки від еректильної дисфункції стали доступнішими, автори очікують, що випадки придушення статевого члена скоротяться.

Джерело матеріала
loader
loader