/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F38937d26c69d0fd2ebef3b422cd93056.jpg)
Простий салат з яйцями та зеленою цибулею: весняна страва за 10 хвилин
Весна – ідеальна пора для приготування вітамінних та корисних салатів. Готувати їх можна зі свіжих овочів, доповнювати зеленню та зеленою цибулею, а заправляти сметаною, майонезом чи ароматною олією.
Фудблогерка Ірина Димитрова (iriska_dimitrova) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом весняного салату з яйцями та зеленою цибулею.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ffd8e8a4e3f3731e0591b4d82e6b53c1b.png)
Інгредієнти:
- варені яйця – 4 шт
- великий огірок – 1 шт
- горошок 1\2 банки
- кріп, петрушка
- зелена цибуля
- сіль, перець
- майонез\сметана 1,5-2 ст. л.
Спосіб приготування:
1. Яйця заздалегідь відварити та порізати кубиками.
2. Огірки порізати соломкою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F8116015ae51264ba7004f784dd4eaffe.png)
3. Подрібнити кріп, петрушку та зелену цибулю.
4. Зелений горошок відкинути на друшляк та зачекати декілька хвилин, щоб стекла зайва рідина.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F02f21872121552ae2e8386c67e04c1cf.png)
5. У глибокій мисці змішати яйця, огірки, зелень та горошок. Заправити все сметаною чи майонезом, додати сіль та перець за смаком.
Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:
- Грецький салат із куркою
- Салат м'ясний з овочами
- Салат із червоної капусти

