/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F952e7e32daca8353d6e3afc97fd2706d.jpg)
Домашній апельсиновий лимонад за 10 хвилин: розповідаємо, як правильно приготувати
Домашні лимонади – найкращий напій для спекотного літа. Готувати їх можна з будь-яких фруктів, ягід, додаючи трави. Для яскравішого смаку можна додавати м'яту, розмарин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F371e2d3d8fc1968c3b2981cecaf51180.jpg)
Кулінарка Анна поділилася в Instagram рецептом смачного, швидкого приготування лимонаду з апельсинів.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa44ea41067ff0c47b862631c774f4842.png)
Інгредієнти:
- апельсини – 3 шт.
- вода – 2,7 л
- цукор – 300-350 г
- лимонна кислота – 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
1. Заморозьте апельсини, потім розморозьте апельсини, наріжте невеликими шматочками, перекладіть у блендер, налийте трохи води із загальної кількості та збийте. Можна й занурювальним блендером збивати.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fce625f8555607f5b7ebadc146eb91c90.png)
2. У каструлю налийте воду, що залишилася, додайте збиті апельсини, лимонну кислоту або сік 1-го лимона, цукор і підігрійте на вогні до розчинення цукру, але не кип'ятіть.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F6b33ec6cbf7b12113f3da040488fa32b.png)
3. Охолодіть, процідіть через марлю та можна пити.
Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:
- Імбирний лимонад
- Лавандовий лимонад
- Імбирний лимонад на газуванні
