Домашній апельсиновий лимонад за 10 хвилин: розповідаємо, як правильно приготувати
Домашній апельсиновий лимонад за 10 хвилин: розповідаємо, як правильно приготувати

Домашній апельсиновий лимонад за 10 хвилин: розповідаємо, як правильно приготувати

Домашні лимонади – найкращий напій для спекотного літа. Готувати їх можна з будь-яких фруктів, ягід, додаючи трави. Для яскравішого смаку можна додавати м'яту, розмарин.

Домашній лимонад

Кулінарка Анна поділилася в Instagram рецептом смачного, швидкого приготування лимонаду з апельсинів.

Рецепт лимонаду

Інгредієнти:

  • апельсини – 3 шт.
  • вода – 2,7 л
  • цукор – 300-350 г
  • лимонна кислота – 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Заморозьте апельсини, потім розморозьте апельсини, наріжте невеликими шматочками, перекладіть у блендер, налийте трохи води із загальної кількості та збийте. Можна й занурювальним блендером збивати.

Апельсин для напою

2. У каструлю налийте воду, що залишилася, додайте збиті апельсини, лимонну кислоту або сік 1-го лимона, цукор і підігрійте на вогні до розчинення цукру, але не кип'ятіть.

Приготування лимонаду

3. Охолодіть, процідіть через марлю та можна пити.

Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Імбирний лимонад
  • Лавандовий лимонад
  • Імбирний лимонад на газуванні
Джерело матеріала
loader
loader