Цього разу зірка на своєму Ютуб-каналі "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова дала рецепт яскравої та апетитної шакшуки – ідеальної страви, яка допоможе підтримувати ваші стосунки з коханою людиною у тонусі завжди. За словами «Майстер Шефа» Литвинової, така страва якраз краще їсти свіжою на кухні разом зі своєю половинкою.
Ось рецепт чудової шакшуки від «Мастер Шефа» Тетяни Литвинової:
Інгредієнти:
- 2-3 великі помідори
- 2 солодких перцю
- 2 шт. цибуля ріпчаста (або цибуля-порей)
- 1 шт. перець чилі
- 6 яєць
- 2 столові ложки оливкової олії
- 150 гр. томатного соку (або води)
- Спеції (зіра, орегано)
- Сіль та перець за смаком
- кінза
Приготування:
На сковороді розігрійте невелику кількість оливкової олії разом із орегано та зірою, щоб виділити аромат спецій. Наріжте перець чилі великими шматочками, видаліть насіння і додайте його на сковороду разом із спеціями.
Після «Мастер Шеф» Литвинова радить нарізати цибулю та солодкий перець, попередньо позбавившись насіння, і додавайте їх поступово в сковороду разом з рештою інгредієнтів.
Очистіть помідори від шкірки, наріжте і додайте на сковороду разом з томатним соком або водою. Після Литвинова нагадує, треба прикрити сковороду кришкою та готувати на повільному вогні до кипіння.
Зробіть невеликі заглиблення в масі шакшуки і обережно розбийте яйця в ці поглиблення. Не закривайте сковороду кришкою, наголошує «Мастер Шеф» Литвинова.
Після готовності посипте нарізаною кінзою та акуратно перемішайте. Найкраще подавати шакшуку з лавашем.
Таким чином, цей рецепт шакшуки від «Мастер Шефа» Тетяни Литвинової допоможе вам створити яскраву та смачну страву, яка привнесе відчуття свіжості та різноманітності у ваше повсякденне життя.
Останні новини України: