/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4c3b5228a10fa4a158aaea9e1d0be32b.png)
Як смачно запекти червону рибу в духовці: ділимося рецептом легкої страви
Рибасама по собі дуже корисна і містить важливі вітаміни для організму. Фахівці рекомендують їсти її хоча б 1-2 рази на тиждень. Для того, щоб внести різноманіття у меню, можна запекти червону рибу в духовці, доповнивши овочами чи просто спеціями.
В одному з блогів про правильне харчування та спорт (fasting_marafon) в Instagram був опублікований рецепт запеченої червоної риби з овочами, яку ви приготуєте за 20-25 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fb1e03accea2391fe4c6d20b98c778cd8.png)
Інгредієнти:
- стейк лосося (або форель) – 250 г
- горошок заморожений (або свіжий) – 50 г
- помідори чері – 50 г
- лимонний сік – 1\2 ст. л.
- сіль, перець, розмарин
Спосіб приготування:
1. Підготувати до запікання риба та овочі (якщо ви використовуєте свіжі, їх потрібно порізати).
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F7cf9bf5764c14b8f611782d8e7b0c8c9.png)
2. У форму для запікання викласти рибу, додати овочі.
3. Посипати все сіллю та перцем, полити лимонним соком та додати розмарин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F6560321647970d93d7c1f9a016f3e166.jpg)
4. Запікати за температури 180 градусів 20-25 хвилин. Смачного!
Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:
- Холодець з риби
- Риба з картоплею в рукаві
- Риба з овочами на сковороді

