Слабкість Росії очевидна: Зеленський відреагував на “бунт” Пригожина
Слабкість Росії очевидна: Зеленський відреагував на “бунт” Пригожина

Слабкість Росії очевидна: Зеленський відреагував на “бунт” Пригожина

Президент України Володимир Зеленський відреагував на події, що нині відбуваються у Росії, а саме “повстання” ватажка ПВК Вагнера Євгена Пригожина проти Міноборони РФ.

Він зазначив, що кожен, хто обирає шлях зла, – руйнує сам себе.

— Посилає колони військових знищувати життя іншої країни – та не може втримати їх від втечі та зради, коли життя чинить опір. Тероризує ракетами, а коли їх збивають – принижується, щоб дали Shahed. Зневажає людей та кидає на війну сотні тисяч – щоб врешті забарикадуватись у Московській області від тих, кого сам озброїв, – написав глава держави у Telegram-каналі.

Він наголосив, що Росія довго маскувала пропагандою свою слабкість і дурість свого правління. А тепер хаосу вже стільки, що жодною брехнею його не сховаєш.

— І все це – одна людина, яка знов і знов лякає 1917 роком, хоча взагалі ні до чого іншого привести не здатна, – додав Зеленський.

За словами президента, слабкість Росії очевидна. Повномасштабна слабкість.

Зеленський підкреслив, що чим довше Росія триматиме свої війська та найманців на нашій землі, тим більше хаосу, болю і проблем для себе ж потім отримає. Це теж очевидно.

За словами глави держави, Україна здатна захистити Європу від розповзання російського зла і хаосу. Він додав, що всі наші командувачі, всі наші воїни знають, що робити.

Теги за темою
Росія Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader