/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F7221278d87b78c71170b8f0ed3cee6a8.jpg)
Не буде гнити! Як правильно зберігати малину, щоб вона довше була свіжою: найкращий спосіб
Малина – дуже корисна для здоров'я ягода, яка може похизуватися великим вмістом поживних речовин та вітамінів. Неважливо, купуєте ви її в магазині чи збираєте з власної грядки, вам однозначно хочеться, щоб малина зберігалась якомога довше свіжою і не псувалась.
Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію та поділиться з вами найкращим способом, який допоможе у цьому.
Як довго зберігати малину свіжою?
Варто відразу відзначити, що малину потрібно зберігати лише у холодильнику. Залишати її на столі навіть у прохолодному приміщенні – така собі ідея, інакше вона швидко почне псуватися або пліснявіти.
Найкраща температура для зберігання малини становить 4-5 градусів. За таких умов ягода може бути свіжою впродовж 3 днів.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F67c1a25b05485d68172f3390b46f2b4d.jpg)
Технологія зберігання:
1. Перекласти ягоди в сухий контейнер або невеликий піднос і обов'язково в один шар. Пакети у такому випадку використовувати не можна.
2. Залишити контейнер з ягодами на середній полиці холодильника. Важливо, що поряд не було продуктів, які гостро пахнуть, адже малина швидко вбирає сторонні запахи. І, звісно, для кращого ефекту контейнер можна накрити щільною кришкою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fe1240a05afd190e26d3c313d2c2e1a59.jpg)
Раніше OBOZREVATEL повідомляв,як правильно заморозити полуницю на зиму, щоб вона залишалася корисною.

