/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2F40d2d7afc41644ff2a31a9cf9c4d617f.jpg)
Звичайні варені макарони стануть в рази смачнішими: додайте цей простий інгредієнт
Варені макарони — це незамінний гарнір на столі кожної української родини.
Таку страву легко й швидко готувати, навіть кулінар-початківець на відмінно впорається з цим завданням.
Зазвичай, щоб зробити макарони більш смачними, до них додають вершкове масло чи будь-який твердий сир.
Однак багато господинь мають свій секретний інгредієнт, який перетворює звичайні варені макарони на справжній кулінарний шедевр без цих дорогих продуктів.
Про це пише ресурс Ukr.
Що додати в макарони, щоб вони стали в рази смачнішими: секрет досвідчених господинь.
Цей секретний продукт — звичайний кисломолочний сир.
Його треба додавати в гарячі макарони, щоб посилити смак страви, зробити його ніжним та вершковим.
Спочатку необхідно відварити макарони як зазвичай, потім злити воду й пересипати готову страву у велику миску.
Туди ж слід додати 2-3 столові ложки свіжого кисломолочного сиру і все ретельно перемішати.
Потім можна ще подрібнити свіжу зелень і посипати макарони.
Ця страва матиме ніжну вершкову текстуру навіть без додавання дорогих інгредієнтів — вершкового масла чи твердого сиру.
До того ж, такі макарони легко готувати, цей процес не вимагає багато часу та зусиль.
Макарони з сиром неодмінно сподобаються всій родині, а особливо маленьким дітям.

