Задля здоров'я хвостатих друзів: український виробник ProVET випустив оновлену лінійку професійних препаратів спрямованої дії
Задля здоров'я хвостатих друзів: український виробник ProVET випустив оновлену лінійку професійних препаратів спрямованої дії

Задля здоров'я хвостатих друзів: український виробник ProVET випустив оновлену лінійку професійних препаратів спрямованої дії

Провідний український виробник ветеринарних препаратів, засобів гігієни та догляду за домашніми улюбленцями TM PROVET з перших днів війни в Україні не припиняє своєї діяльності, продовжуючи плідно працювати на користь благополуччя та здоров'я хвостатих друзів. За останні півтора року був суттєво розширений продуктовий портфель та вдосконалено якість вже існуючих препаратів.

У рамках вдосконалення продукції бренд PROVET випустив оновлену лінійку професійних препаратів спрямованої дії - PROFILINE. Лінійка націлена на захист від паразитів та підтримку повноцінного й здорового життя домашніх улюбленців.

До PROFILINE увійшли сучасні інсектоакарицидні засоби різних видів: краплі, нашийники та спрей. Кожен із цих засобів допомагає ефективно захищати тварин протягом тривалого часу. Крім того, до лінійки PROFILINE увійшли 12 вітамінно-мінеральних комплексів та суспензія для лікування кокцидіозів і нематодозів у котів та собак.

Задля здоров'я хвостатих друзів: український виробник  ProVET випустив оновлену лінійку професійних препаратів спрямованої дії

Переваги продуктів лінійки PROFILINE:

Нашийники забезпечують захист від ектопаразитів протягом 2,5 - 5 місяців, залежно від виду паразиту. Широкий вибір трендових кольорів.

Краплі ефективно захищають протягом 4-8 тижнів, не впливаючи на нервову систему тварини. Мають зручну форму випуску та продумане дозування в залежності від маси тіла домашнього улюбленця.

Спрей можна застосовувати з 3-місячного віку. Ефективність, зручне пакування (30 мл) та доступна ціна - основні переваги якісного інсектоакарицидного спрею.

Одна з новинок лінійки – препарат PROFILINE КОКЦИД для боротьби з кокцидіозом і нематодозами, який можна застосовувати тваринам з 2-тижневого віку. Це значно полегшує процес лікування та профілактики, допомагаючи забезпечити здоров'я та гарний настрій чотирилапих улюбленців.

Крім того, бренд прагне забезпечити тваринам повноцінне харчування та компенсацію дефіциту корисних речовин. Саме тому нова лінійка PROFILINE включає 12 вітамінно-мінеральних комплексів з екстрактами та пробіотиками, які були створені з урахуванням видових, фізіологічних і вікових особливостей тварин. Ці комплекси не містять шкідливих барвників і консервантів. Один із головних складових компонентів – абалон, який має високу біологічну активність і сприяє зміцненню імунної системи чотирилапих.

Також варто зазначити, що важливим аспектом діяльності бренду є якість, безпечність та ефективність виробленої продукції. Компанія (ТМ PROVET є окремим юнітом ГК "СУЗІР’Я") докладає значних зусиль до забезпечення вимог належної виробничої практики та відповідності міжнародним стандартам, що підтверджено сертифікатом GMP. Всі етапи виробництва та контроль якості (вхідної сировини, матеріалів, готової продукції тощо) виконуються відповідно до вимог затвердженої нормативної документації. Контроль якості проводиться на базі атестованої лабораторії, яка оснащена сучасним обладнанням. Система менеджменту якості компанії сертифікована за стандартом ISO 9001:2015, що гарантує високий рівень організації всіх виробничих та бізнес-процесів.

Джерело матеріала
loader