Трейлер фільму «Репродукція майбутнього»
Трейлер фільму «Репродукція майбутнього»

Трейлер фільму «Репродукція майбутнього»


 Компанія Adastra Cinema представила офіційний трейлер фантастичної комедії від сценаристки та режисерки Софі Бартез «Репродукція майбутнього»,  що виходить на великі екрани з 31 серпня. Головні ролі у картині, що була вперше продемонстрована на фестивалі Sundance, зіграли - чотирикратна номінантка на премію “Еммі” Емілія Кларк («Щасливого Різдва», «До зустрічі з тобою», «Гра престолів»)  та номінант на премію “Оскар” Чіветел Еджиофор («Доктор Стрендж», «Чаклунка: Повелителька темряви», «Марсіянин»). 

 Оператором «Репродукції майбутнього», яка отримала безліч позитивних відгуків за візуальний ряд, виступив відомий режисер та оператор українського походження Андрій Парех, який також є чоловіком Софі Бартез. Парех відомий, в першу чергу, своєю роботою в якості головного оператора та режисера епізодів культового шоу «Спадкоємці».

 Синопсис: В недалекому майбутньому на людей чекає їжа з 3D принтера, кабінки зі справжніми рослинами, психологи-штучний інтелект, та... діти, що формуються та народжуються зі спеціального "яйця" - “pod-а”. Звичайно, така “вагітність” має свої ускладнення. І чи витримають ці особливості подружня пара Рейчел та Айві? Вона - розробляє штучний інтелект, а він - викладає ботаніку, яка всім вже непотрібна. Але чи дійсно погляди Рейчел та Айві на природу життя так сильно відрізняються?

Тегі: трейлер
Джерело матеріала
loader
loader